Ingredienser

  • 150g smør
  • 1 dl sukker
  • 1 dl mørk sirup
  • 1 ss kanel
  • 1 ss malt ingefær
  • 1 ss malt nellik
  • 1 ts kardemomme
  • 2 egg
  • 6 dl glutenfritt mel

Pepperkaker

  • Kaker
  • Jul

Veldig gode glutenfrie pepperkaker!

Klikk på listepunktene for å markere som utført.
  • Smelt smør sammen med sukker, sirup og krydder i en kjele.
  • La blandingen avkjøle. Sett gjerne kjelen i kaldt vann for å avkjøle fortere.
    Pepperkakerøre
  • Rør så inn eggene, og sikt inn melet mens du rører til deigen blir tykk.
  • La deigen hvile i kjøleskapet i noen timer.
  • Kjevle ut deigen og lag pepperkaker med former
  • Stekes på 200 grader i ca 5 minutter.

Pepperkaker