Ingredienser

  • 300 g glutenfritt havremel
  • 150 g kesam som tåles
  • 2 egg
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 2 dl vann

Havrepizzabunn

  • Enkel
  • Sunn
  • Middag

Sunt og godt alternativ til pizzabunn laget med havremel

Klikk på listepunktene for å markere som utført.

Oppskriften er hentet fra lindastuhaug.no

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Hvis du ikke har glutenfritt havremel, lages dette enkelt ved å kjøre glutenfritt havregryn i en blender.
  • Bland sammen alle tørre ingredienser, tilsett så egg og kesam
  • Tilsett vann mens du rører. Bland godt sammen til du har en mellomting av deig og røre.
  • Bre over langpanne med bakepapir og hell røren over og fordel den gjevnt utover med en slikkepott.
  • Sett bunnen i ovnen og la den steke i 15 minutter til overflaten blir gyllen.
  • Bunnen er nå ferdig, og ønsket fyll kan legges på. Stek så i 15 minutter.