Ingredienser

  • 500g torskefilet
  • 3 ss smør
  • 1 stk vårløk
  • 4 ss glutenfritt mel
  • 4 dl melk
  • 3 egg
  • 2 ts salt
  • 1 ts muskattnøtt
  • 100g makaroni

Fiskegrateng

  • Fisk
  • Middag
Klikk på listepunktene for å markere som utført.
  • Start med å sette stekeovnen på 160 grader.
  • Kok makaroni etter anvisning på pakken.
  • Skjær torsken i små biter
  • Skjær vårløken i tynne strimler
  • Varm opp flytende margarin i en kjele, og rør inn melet
  • Spe i litt og litt melk mens du rører hele tiden til sausen tykner. La den så småkoke i noen få minutter.
  • Sett sausen til avkjøling
  • Rør inn et og et egg i sausen, og ha i salt og muskattnøtt
  • Bland fisken og vårløken i sausen
  • Hell blandingen i en ildfast form
  • Strø et tynt lag glutenfritt griljemel over
  • Stekes på 40 minutter midt i ovnen