Ingredienser

Epler

  • 4 epler
  • 5 ss sukker
  • 2 ss kanel

Kakerøre

  • 200 g smør, romtemperert
  • 200 g sukker
  • 4 egg
  • 170 g glutenfritt mel
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss kanel

Eplekake

  • Kaker
Klikk på listepunktene for å markere som utført.
  • Sett ovnen på 180 grader
  • Skrell eplene og skjær dem i tynne båter
  • Putt eplene i en plastpose og tilsett kanel og sukker, og rist godt. 
  • Pisk egg og sukker lyst og luftig
      
  • Tilsett et og et egg av gangen, og la det blandes godt mellom hvert egg
  • Tilsett hvetemel, bakepulver og kanel, og rør sammen
  • Hell røren i en rund kakeform på 24cm, først halvparten av røren, så strø halvparten av eplene
  • Hell så resten av røren over, gjevn den ut, og legg resten av eplene på toppen.
  • Sett i ovnen og la steke i 50 minutter.