Ingredienser

Kakebunn

  • 3 egg
  • 1,5 dl sukker
  • 1 dl potetmel
  • 1 ts bakepulver

Smørkrem

  • 100 g smør, romtemperert
  • 100 g melis
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 eggeplomme

Drømmekake

  • Kaker
  • Sjokolade

Den beste glutenfrie drømmekake.

Klikk på listepunktene for å markere som utført.
  • Sett ovnen på 250 grader.
  • Pisk sukker og egg til luftig eggedosis.
  • Bland sammen resten av det tørre, og tilsett i eggedosisen.
  • Dekk en langpanne med bakepapir, smør gjerne papiret for å lettere få det av etter steking. Hell røren over og fordel gjevnt utover.
  • Sett i ovnen, stekes i 5 minutter. Start på smørkremen mens bunnen stekes.
  • Pisk romtemperert smør og sukker til den blir lys og skummete.
  • Tilsett eggeplomme og vaniljesukker og rør det inn.
  • Når kakebunnen har stekt ferdig, ta den ut av ovnen.
  • Legg et bakepapir på benken og strø sukker over det. Legg så kakebunnen oppned på dette bakearket og fjern det andre.
  • Smør smørkremen gjevnt fordelt utover bunnen når bunnen er avkjølt
  • Rull forsiktig sammen, så er du ferdig!