Drømmekake
Den beste glutenfrie drømmekake.
Klikk på listepunktene for å markere som utført.- Sett ovnen på 250 grader.
- Pisk sukker og egg til luftig eggedosis.
- Bland sammen resten av det tørre, og tilsett i eggedosisen.
- Dekk en langpanne med bakepapir, smør gjerne papiret for å lettere få det av etter steking. Hell røren over og fordel gjevnt utover.
- Sett i ovnen, stekes i 5 minutter. Start på smørkremen mens bunnen stekes.
- Pisk romtemperert smør og sukker til den blir lys og skummete.
- Tilsett eggeplomme og vaniljesukker og rør det inn.
- Når kakebunnen har stekt ferdig, ta den ut av ovnen.
- Legg et bakepapir på benken og strø sukker over det. Legg så kakebunnen oppned på dette bakearket og fjern det andre.
- Smør smørkremen gjevnt fordelt utover bunnen når bunnen er avkjølt
- Rull forsiktig sammen, så er du ferdig!